Érdekesség

A legjobban várt játékok 2017-ben!

A legjobban várt játékok 2017-ben!
Mire számíthatunk játék fronton 2017-ben? Ha a kiadók is úgy akarják, akkor rengeteg nagyon jó címre!

Íme a mi listánk, az általunk legjobban várt videójátékokról és eszközökről.

Red Dead Redemption 2 (PS4, Xbox One)

2016 őszén leplezte le a Rockstar Games a méltán híres Red Dead Redemption folytatását. Ha minden jól alakul a fejlesztéssel, akkor akár még idén megjelenhet a játék. Mi reméljük így lesz!

Fotó: Rockstar Games

Prey (PC, PS4, Xbox One)

A 2016-os E3-on látott trailer után szerintem senkinek sem kell bemutatni, hogy miért is várjuk ezt a játékot! Türelmetlenségünket tetőzi a decemberben bemutatott gameplay videó, ha még nem láttátok volna, akkor lentebb megtekinthetitek!

Fotó: Arcane Studios

South Park: The Fractured But Whole (PC, PS4, Xbox One)

A sikeres előző rész után várható volt, hogy az Ubisoft mégjobban meglovagolja a South Park hírnevét. Természetesen ez nem gond, hiszen az első SP játék esetében egy nagyon jól megírt, és optimalizált élményt kaptunk, ami valószínűleg most sem lesz másképp. Mi már nagyon várjuk!

Fotó: Ubisoft

Mass Effect: Andromeda (PC, PS4, Xbox One)

Az utolsó kicsit béna befejezését leszámítva, a Mass Effect széria összes darabja egy kiváló alkotás. Az Andromeda esetében kíváncsiak leszünk, hogy mennyire tudja tartani az előző részek után a formáját a sorozat, elég magasak az elvárások. A videók alapján kevés okunk van az aggodalomra.

Fotó: BioWare

Vampyr (PC, PS4, Xbox One)

DontNod fejlesztésű játék vámpírokkal? Ide vele! A fejlesztőcsapat eddigi játékai mind kiválóak voltak (Remember Me, Life is Strange), és ez valószínűleg most sem lesz másképp. A megjelenés dátuma sajnos még nem teljesen ismert, de 2017 végére tervezik kiadni, reméljük ez így is lesz!

További infók:
Vampyr képek és leírás
Első Vampyr gameplay

Fotó: DontNod

Resident Evil 7: Biohazard (PC, PS4, Xbox One)

Azt hiszem a Resident Evil név önmagáért beszél, így nem kell ecsetelni, hogy mit várhatunk a széria legújabb részétől. Ami viszont érdekessé teszi, hogy most először lesz a játék belső nézetes, aminek persze nem titkolt szándéka, hogy így teljes beleéléssel tudjuk majd játszani VR eszközökkel is. Azt hiszem ezúttal is garantált lesz a borzongás!

Fotó: Capcom

Detroit: Become Human (PS4)

Az egyik nagy személyes kedvencemnek már jó régen beharangozták az érkezését, és úgy látszik idén végre mindenki játszhat vele. A Detroit: Become Human legnagyobb szomorúságomra (többekére is), kimondottan PS4 exkluzív cím lesz. A játék lényege, hogy egy androidot irányítva kell meghoznunk döntéseket, így alakítva a történet előrehaladását. Természetesen ez nem újkeletű dolog, hiszen a Telltale játékok már régóta erre épülnek, de itt a Telltale játékokkal ellentétben nagyobb ráhatásunk lesz a történetre, kb. úgy mint a Mass Effect esetében.

Fotó: Quantic Dream

Cuphead (PC, Xbox One)

A Cuphead egy "egyszerű" platformjátéknak nevezhető. Több szempontból is a múltat idézi, a grafikán egyértelműen látszik, hogy a 30-as évek rajzfilmjeinek kinézetét tükrözi, amit nagyon jól csináltak meg. Emellett még a játék mechanikája is a régebbi NES korszakot hivatott visszahozni (Contra pl). Ezek után nem csoda, hogy itt van a listánkon!

Fotó: Studio MDHR

For Honor (PC, PS4, Xbox One)

A For Honorban egy kicsit új köntösbe bújtatott Hack and slash játékot köszönthetünk. A játék rendlekezik mind azzal ami manapság már elvárás szinte minden játéknál, ilyenek pl.: karakter jellemzők beállítása, alakítható páncélzat, tapasztalati pont gyűjtés és képességek kifejlesztése. A For Honorban három csoportból választhatunk, névszerint a Lovagok, Vikingek és Szamurájok csoportjából. Mindegyik csoport rendelkezik négy kasszttal, mindegyik kaszt más erősségekkel és gyengeségekkel rendelkezik (tipikus MMORPG kasztnak lehet őket nevezni). A trailerek alapján elég ígéretesnek tűnik és már sokat nem is kell várni arra, hogy játszhassunk vele!

Fotó: Ubisoft

Horizon Zero Dawn (PS4)

Sokak által várt és valóban nagyon érdekesnek tűnő poszt-apokaliptikus környezetben játszódó Horizon Zero Dawn egy nyílt világú RPG, ahol robot teremtményeket levadászva kell nyersanyagokhoz jutnunk a craftoláshoz, hogy túléljük a ránk leső veszélyeket. A játék március elsején jelenik meg hazánkban.

Fotó: Guerrilla Games

Tekken 7 (PC, PS4, Xbox One)

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a világ egyik legismertebb verekedős játékáról beszélünk amikor a Tekken kerül szóba. Idén mindenki nagy örömére megjelenik a sorozat hetedik része, és ahogy az lenni szokott most is kapunk új karaktereket, szám szerint 12 új szereplőt gyepálhatunk el a régi kedvenceinkkel. Ha minden jól alakul akkor már nyáron számíthatunk egy kis ujj görcsre!

Fotó: Namco

Star Citizen (PC)

Az internetes közösség által az egyik legjobban támogatott "indie" játék idén végre megjelenhet. A Star Citizen már 2011 óta fejlesztés alatt áll és az utóbbi időkben rengeteg szép és jó dolgot tudtak felmutatni a játékkal kapcsolatban, íme az egyik gameplay, amit érdemes megnézni:

Fotó: Foundry 42

Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy (PS4)

Ki ne ismerné Crash Bandicoot-ot? Jó, talán a fiatalabb generáció nem, de aki még a PlayStation első változatán nőtt fel, annak szerintem szép emlékeket idéz fel a vörös bandikut (igen tényleg így hívják magyarul, jó mi? Bandikutfélék). A Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy egy felújított, sőt mi több remake-elt változata az eredeti játékoknak. Ezúttal a legújabb generációs PlayStation-re. Úgy gondolom ez a darab mindenképp egy kötelező vétel, főleg a régi motorosoknak a nosztalgia jegyében, a zöldfülűeknek pedig azért nem árt beszerezni, mert így megtapasztalják milyen nagyszerű játékról is van szó.

Fotó: Activision

Spider-Man (PS4)

Egyre inkább irigykedek a PlayStation 4 tulajokra, hiszen idén rengeteg remek játékot szerezhetnek be. A Pókember legújabb játék adaptációja is elég nagy eséllyel pályázik a remek játék jelzőre, hiszen a trailer alapján ilyen jó hálószövős játék talán nem volt még a Tobey Maguire féle Pókember második része óta.

Fotó: Sony Interactive Entertainment

Injustice 2 (PS4, Xbox One)

És persze, hogy azért a DC se maradjon ki, ezért egy jó hírrel szolgálok az Injustice rajongóknak, hiszen a folytatás nemsokára megjelenik, így hamarosan lehetőségünk lesz összeugrasztani a DC univerzum számos hősét, hogy kideríthessük melyikük a legjobb!

Fotó: Warner Bros. Interactive Entertainment

Outlast 2 (PC, PS4, Xbox One)

Ha a Resident Evil nem lenne valakinek elég, akkor idén még betárazhatja magának az Outlast legújabb részét is, hogy maximalizálhassa a pulzusának a számát.

Fotó: Red Barrels

Xbox Project Scorpio

A PS4 Pro megjelenése után mindenki várta, hogy a Microsoft mit fog lépni, hiszen sokáig eléggé csöndben voltak. Viszont most már több információnk is van az új Xbox gépről. Hardver tekintetében nagyon erősre sikeredett a jószág, minden szempontból a PlayStation felett áll, de ez természetesen még nem jelent semmit, hiszen a megjelenésig rengeteg dolog változhat. Az biztos, hogy egyelőre nagyon bíztatónak hat, amit a Microsoft akar a piacra dobni.

Fotó: Microsoft

Nintendo Switch

Talán a legnagyobb felhajtást kapott, és legjobban várt konzol az nem más, mint a Nintendo Switch. Ez természetesen nem meglepő, hiszen a konzolok ősatyjáról van most szó és nem mellesleg elég formabontó megoldásokat alkalmaz Nintendo legújabb masinája. A Switch hordozható, így akár egy hosszú útra is magunkkal vihetjük és még útközben is játszhatunk rajta, de egy pillanat alatt vissza is alakíthatjuk, hogy a kanapéból folytassuk a játékot, méghozzá egy nagy TV előtt. Ez a tulajdonsága eléggé nagy húzóerő lehet a többi konzollal szemben.

Fotó: Nintendo


Neked ajánljuk

Star Wars: Battlefront II - E3 Trailer és infók

Star Wars: Battlefront II - E3 Trailer és infók

2017.06.11
EXKLUZÍV! Itt a Star Wars: Rogue One Bemutató!

EXKLUZÍV! Itt a Star Wars: Rogue One Bemutató!

2016.04.07
LEGO formában is ébred az Erő

LEGO formában is ébred az Erő

2016.02.02
Gyűjtő mánia: Wonder Festival 2017 Winter: a téli figura bemutató

Gyűjtő mánia: Wonder Festival 2017 Winter: a téli figura bemutató

2017.03.01
Megérkeztek a Vakondok 4 vetítési időpontjai!

Megérkeztek a Vakondok 4 vetítési időpontjai!

2017.03.19

Kiemelt cikkek

Vampyr

Vampyr

2018.07.07
Élvezd ki te is a VÉGTELEN HATALMAT! - Megérkezett Thanos a Fortniteba

Élvezd ki te is a VÉGTELEN HATALMAT! - Megérkezett Thanos a Fortniteba

2018.05.09
Vampyr: érdekességek és a megjelenési dátum

Vampyr: érdekességek és a megjelenési dátum

2018.02.15
Áron alul: osu!, a japán ritmusjáték

Áron alul: osu!, a japán ritmusjáték

2018.01.29
Áron alul: Photon Highway - Foton túra a világ végére, ingyen!

Áron alul: Photon Highway - Foton túra a világ végére, ingyen!

2017.12.10

Legfrissebb írásaink

Vampyr

Vampyr

2018.07.07
Élvezd ki te is a VÉGTELEN HATALMAT! - Megérkezett Thanos a Fortniteba

Élvezd ki te is a VÉGTELEN HATALMAT! - Megérkezett Thanos a Fortniteba

2018.05.09
Legendák nyomában: Swordquest - avagy az elveszett ereklyék története

Legendák nyomában: Swordquest - avagy az elveszett ereklyék története

2018.02.26
Gyűjtő mánia: Assassin's Creed Origins: Érkeznek az istenek szobrai

Gyűjtő mánia: Assassin's Creed Origins: Érkeznek az istenek szobrai

2018.02.16
Vampyr: érdekességek és a megjelenési dátum

Vampyr: érdekességek és a megjelenési dátum

2018.02.15